WK-Wegrace Spel (Minimaal 6.000 Euro aan prijzen!)

WK-Wegrace Spel (Minimaal 6.000 Euro aan prijzen!)

Het WK Wielrennen valt vroeg dit jaar. Deze zondag wordt er gestreden voor de regenboogtrui bij de mannen. Het parcours in Glasgow lijkt op het eerste gezicht niet heel zwaar, maar het is een veeleisende lokale ronde. In 14,3 kilometer liggen 50 bochten en meerdere korte klimmetjes. De lastigste is Montrose Street met de top op 1,4 kilometer van de finish. In 200 meter loopt de weg zo’n 9 procent omhoog. Ideaal voor een late uitval.

België start als favoriet met maar liefst drie serieuze kanshebbers: Wout van Aert, Jasper Philipsen en de uittredende kampioen Remco Evenepoel. De concurrentie is echter niet mals. Denk aan Mathieu van der Poel, Tadej Pogačar, Mads Pedersen en Dylan van Baarle. Kortom, we mogen ons opmaken voor een schitterende wedstrijd.

Het WK volgen wordt nog een stuk spannender met een eigen Fantasy-team. Wie kies jij als wereldkampioen? Een belangrijke vraag bij het maken van een team in het WK Wegrit Spel van Zweeler. De speler met het beste team kan rekenen op €1,000.

Website: Zweeler Fantasy Sports Games

Kosten: 10 Euro

Spelregels: Je krijgt 140 miljoen euro budget om 13 renners te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het World Championships Road Race Men Spel.

Prijzen: Minimaal € 6.000 aan prijzen. De eerste prijs zal € 1.000 zijn (121 AK prijzen).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *